Feedback van klanten is voor mij belangrijk en daarom zou ik het zeer waarderen als u een reactie zou willen sturen naar:  raymondkroon@hetnet.nl

De berichten zal ik vervolgens op deze website plaatsen in de vorm van een gastenboek. Bij voorbaat dank!

 
 

Datum:  03-03-2014
Naam: Fred en Wilma Mulkens

Reactie:


 

 


 

 

Raymond Kroon heeft bij ons een perfecte badkamer en toilet opgeleverd. Hij heeft de hoge verwachtingen meer dan waar gemaakt. Er waren in eerste instantie een aantal obstakels: een bijna verstopte afvoer van het toilet in de badkamer, een lekkende douchebak waardoor alles vochtig werd en een moeilijk aan te sluiten verwarming. Raymond heeft al deze problemen op een vakkundige wijze voor ons opgelost. Het indianenverhaal, dat je veel rommel en stof hebt van een verbouwing, viel achteraf reuze mee. Bij kleinere keuzes over onder andere de plaats en kleur van de voegen, de plaats van de douchewand, etc. vraagt hij altijd vooraf je mening. Als je er niet uit komt geeft hij zijn argumenten. Daarbij toont hij zich een ware psycholoog om ondanks verschillende meningen samen tot een goede oplossing te komen. Met uiteindelijk een prachtig resultaat, binnen de afgesproken planning, dat we graag aan iedereen willen laten zien. Met vriendelijke groet en nog bedankt voor je geweldige inzet.
Fred en Wilma Mulkens. 

  
 

Datum: 29-04-2013
Naam: Rutger

Reactie:

 

 

 

 

Als je een mooie badkamer koopt, heb je er nog niet zo veel aan, als die niet mooi geplaatst wordt.
Raymond heeft niet alleen onze badkamer perfect geplaatst, maar ontzorgt ook tijdens het proces van 
plaatsen. Alles wordt iedere dag netjes opgeruimd. Daarnaast worden de verwachtingen netjes gemanaged 
zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Samengevat: DOEN!

 

 

   

Datum:  26-02-2013
Naam: Bert en Sonja Jongbloed

Reactie:

 


 

 

Raymond Kroon heeft recent bij ons 2 complete badkamers en 1 toiletgroep vernieuwd.
De aanpak was vanaf de eerste kennismaking in alle aspecten professioneel te noemen.
Het doorspreken van ons plan met de nodige adviezen, ideëen voor kostenbesparingen,
en voorstellen voor aanpassingen kwamen zeer betrouwbaar over. De uitvoering gebeurde uiterst
nauwkeurig, incl. de dagelijkse aandacht om stofperikelen zoveel mogelijk te beperken.

Wij zijn uiterst tevreden en krijgen veel complimenten voor zijn vakwerk. Echt topklasse!
 

  

Datum: 22-12-2012
Naam:  Dennis en Eline
Reactie: We zijn superblij met onze nieuwe badkamer. Dankzij Raymond is 't helemaal geworden zoals we het in ons hoofd hadden. Vakwerk! Een 5 sterren badkamer. Het hele project van A tot Z is bij Raymond in goede handen.
Raymond bedankt! 
 
 
 

Datum: 06-12-2012
Naam:  Fam. Bierkens
Reactie: Kroon Rebuilding heeft op een meer dan prettige en professionele wijze onze badkamer verbouwt. Raymond denkt mee, komt met suggesties en bij een vraag heeft hij altijd een vakkundig antwoord of zoekt het snel uit. Zeker bij een interne verbouwing is het van belang dat de vakman ongestoord zijn werk kan doen en de klant zo min mogelijk last heeft van de verbouwing. Dat is bij Raymond zeker het geval. Een professional die een klant volledig ontzorgt en ervoor zorgt dat we kunnen genieten van een badkamer waar menig tophotel jaloers op zou zijn. 
 
 
 

Datum:   06-12-2012
Naam: Loes Verbraak
Reactie:  Door Marijn de Kok (architect) zijn wij in contact gebracht met Raymond Kroon. Samen met hen hebben we alle mogelijkheden doorgesproken van onze wensen m.b.t. de verbouwing van de badkamer. Boven verwachting kon er meer dan we durfden hopen, temeer omdat Raymond alles in eigen hand houdt en ontzettend deskundig is. Het uitbreken van muren, stuc-, schilder-, tegel- en timmerwerk en het plaatsen van sunshower en sanitair, is door hem zeer nauwkeurig en perfect uitgevoerd. Het is een plaatje geworden en voldoet volledig aan al onze wensen. Met dank aan Raymond.